X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


UW VERBLIJF GEGEVENS AFRONDEN

Kies een datum:

Aantal gasten:
loader
?  

Hammam Istanbul 40 min.
Prijs: vanaf €56.50 p.p.


Voordat het hammamritueel begint neem je plaats in de stoomcabine. De stoomcabine zorgt ervoor dat de oude en dode huidcellen worden los geweekt en de poriën in de huid goed open gaan staan. 

De Hammam Istanbul is uitgebreider dan de Hammam Marrakech. Na de stoomcabine onderga je een uitgebreid scrubritueel met een speciale scrubhandschoen van zijde. Na een overgieting met warm water volgt een inzeping met een uitgebreid zeep- en hoofdhuidritueel. De Tellak duwt de zeepzak over je lichaam uit waardoor een deken van schuim ontstaat. Door deze intense ceremonie raken je lichaam en geest in een diepe ontspanning. Het ritueel wordt afgesloten met een heerlijke afspoeling. Na afloop krijg je een smakelijk kopje thee om na te genieten van deze fijne reis naar Istanbul.

Aanvullende behandelingen:
U kunt uw hammam behandeling ook uitbreiden:
Met een warme oliemassage (25 min), nu voor €33,95 p.p. extra 
De warme oliemassage is een verlengstuk van de hammam gericht op de spieren en de energiebanen. Een ware beleving voor lichaam een geest.

OF
Met een oliebehandeling inclusief haren wassen (15 min), nu voor €16,75 p.p. extra
Het gehele lichaam wordt ingesmeerd met een huid voedende olie. Tot slot worden uw haren gewassen met een speciale olijfshampoo van het Turkse topmerk Haci-sakir.admtext_image

Annuleren


Bent u zeker dat u de reservering wilt annuleren?
Hiermee gaat de totale reservering verloren.

admtext_image